Riffel Road - London

Side extension to form a light filled, spacious kitchen and dining area in North London.

The light filled side extension has transformed this Edwardian terrace in North London into a spacious, welcoming home. By glazing the top of the extension to the full depth and integrating soft lighting the centre of the house is flooded with light. The bespoke birch ply kitchen along with carefully considered openings to the existing fabric has created a space that is the heart of the home and has been achieved within a carefully controlled budget.

The project was selected for the Don't Move Improve Awards and exhibited at the centre for New London Architecture.

Sophie has transformed my dark London kitchen into a beautiful, light, family hub. The design is thoughtful, mixing old with new to wonderful effect. Sophie has been reliable and professional throughout with a keen eye for detail, an absolute pleasure to work with.
Maxine, NW London